Spotify

Spotify Spotify

Der er ingen tvivl om, at Spotify er den mest omtalte streamingtjeneste, og omtalen har da også båret frugt. Her i landet er det den største musiktjeneste, hvor der er mere end 750.00 brugere. På verdensplan er der mere end 40 millioner brugere, hvilket gør at Spotify er i en liga for sig, og også den tjeneste der har haft den absolut største vækst de sidste par år. Spotify har et par forskellige slags abonnementer, så det er muligt at vælge det man synes passer bedst til behovet. I starten var der tre typer af abonnementer, gratis, en version til 49 kroner uden reklamer og så den dyre til 99 kroner, der kan bruges på mobiler, hvor der ikke er reklamer og hvor man kan gemme musik ned, så det kan høres online. Spotify har fjernet mellemabonnementet, så der nu kun er den gratis version, hvor du belemres med reklamer mellem sangene og den dyre version til 99 kroner. Til gengæld virker den gratis udgave også på mobile enheder, så man kan have den med på farten.

Spotify udvikler sig hele tiden

Spotify er ikke bare en musik streamingtjeneste, med den voldsomme hast der har været på udviklingen er Spotify mere og mere ved at blive en portal. Udover at kunne høre musik påminder Spotify også om, hvis den kunstner eller band du sidder og hører, kommer og giver koncert i nærheden af dig. De største kunstnere har også links til deres merchandise salg direkte fra Spotify, og denne udvikling vil fortsætte, så Spotify kan blive ved med at udforske nye forretningsmuligheder for de mere end 40 millioner kunder på verdensplan.

Størrelsen forpligter
Spotify har er som nævnt tjenesten mere flest brugere, og tilbyder mere end 20 millioner sange, og som en mastodont som Spotify er, er der også visse forpligtelser, hvis man gerne vil beholde de mange millioner kunder, og sørger for at de ikke går over til konkurrenterne. Spotify er både på desktop versionen og på den mobile afspiller lækker i designet, det er mørkt, moderne, roligt og overskueligt. Det er let at finde det meste musik, også sjældne udgivelser, der ikke er at finde i butikkerne. Det er let at lave playlister, og modsat de fleste af konkurrenterne, så kan man også dele sine playlister med andre, ligesom man kan følge sine venners playlister, hvis de nu skal have rigtig god smag. Det gør også, at Spotify er meget synlige på Facebook, hvilket har været med til give dem flere kunder i butikken, og det er let at tilmelde sig og logge ind via Facebook.

Spotify og Sonos
Det er problemfrit at afspille sin musik på Spotify via Sonos, det kræver dog at du er betalende premium kunde og betaler de 99 kroner om måneden det koster, men så er du også dækket ind med stort set alt musik i verden med undtagelse af nogle enkelte store bands og det mest obskure. Med Sonos og Spotidy har du adgang til alverdens musik helt trådløst, og hvem vil ikke gerne have det.

Du kan afspille spotify fra computeren, tablet og smartphone – Priser og tilbud på telefoner her

leave a reply