Hvor er min Audible-konto og indhold i Sonos Controller?

Audible kan fint vælges, men vises ikke under musiktjenester når den er tilføjet. Audible kan fint vælges, men vises ikke under musiktjenester når den er tilføjet.

Hvis du har og benytter dig af Amazon lydbogsservice Audible, har du måske undret dig over hvor tjenesten bliver af, efter du tilføjer den som musiktjeneste under Sonos Controlleren. Det er ikke dig eller din computer den er gal med, den er god nok, når du har tilføjet Audible bliver den ikke vist under musiktjenester i dit Sonos kontrolpanel, som andre streamingtjenester.

Audible kan fint vælges, men vises ikke under musiktjenester når den er tilføjet.
Audible kan fint vælges, men vises ikke under musiktjenester når den er tilføjet.

I stedet tilføjes dine Audible-lydbøger til dit musikbibliotek i Sonos, du finder dine lydbøger under genren ’Lydbøger’. Nu vælger du blot den lydbog du gerne vil høre og klikker på den og den bliver afspillet over dit Sonos-system.

Du kan både afspille købte lydbøger eller abonnere på Audible-service og have fri adgang til alle lydbøgerne på Audible, begge løsninger er kompatibel med Sonos. Dog husker systemet ikke hvor du er nået til, som kan være ret genererende når man er vant til den gnidningsfrie enheds-skift som Audible er så kendt for.

leave a reply